Re: Tu nu înțelegi. Tu ești bărbat.

Feminist-Group-Pushes-Law-To-Ban-Father%u2019s-Day-Obama-Announces-Endorsement-e1466720590835

Fac textul ăsta pentru vizualizări, evident, dar să fim înţeleşi. Pe mine chiar mă seacă femeiele de genul ăsta. Subsemnata Andra, de la „Andra Fără Zahăr”, are ca ocupaţie sau ca job, nu ştiu sigur, de fabricarea de texte din astea pentru virgine cu suflet de curvă. Adică feministe. Textul de faţă evidenţiază ideea cum că bărbatul ar fi prea idiot să-i înţeleagă dânsei problemele existenţiale, iar asta o face să dea în depresie. Ştiinţific vorbind, bărbaţii şi femeile au creierul diferit, femeile au un nivel mai mare de empatie, dar ăsta nu-i un motiv pentru care să te uiţi de sus la ei. Şi aşa avem mai multe drepturi decât ei. Hai să nu ni se urce la cap, feminismul îmi cam dă greţuri. Am să comentez pe paragrafe. Toate drepturile asupra textelor îi revin acesteia, linkurile se găsesc la final.

Tu nu înțelegi. Nu înțelegi nici când vreau timp cu tine și ti se pare că sunt posesivă, nici de ce am o problemă cu telefonul tău atunci când te aștept cu sufletul la gură să ajungi acasă, iar pentru tine relaxarea stă în lucruri virtuale. Doar ce ar fi de înțeles, că sunt femeie și sunt nebună și duc lipsă de atenție, nu?”

Problema mea cu articolul ei începe chiar de la titlu. Dar ce? N-ai auzit de subiect inclus? Nu sunt aici să-i corectez textele, dar îmi stătea pe creier chestia asta. Primul paragraf însumă cam tot ce spune mai jos, dar apreciez tehnica de redactare. Avem de-a face cu un caz tipic de attention seeker care are nevoie de confirmare de la partnerul ei pentru că duce lipsă de încredere de sine. „Nu înţelegi că am o problemă cu telefonul tău”. Dragilor, lăsaţi-vă bărbaţii să se ducă la bere cu tovarăşii lor şi nu-i sunaţi din cinci în cinci minute. Nici voi nu vreţi să fiţi deranjate la cumpărături, nu? Stima scăzută de sine îl împinge pe individ la gesturi care să-i potolească neliniştea legată de o posibilă tragedie care se află doar în capul respectivului. „Mă iubeşti, nu?” Mai bine nu întrebai. Posesivitatea, în limitele normalul, nu e un lucru de condamnat. Arată că-ţi pasă, că ai un ataşament puternic şi o teamă de pierdere a partenerului. Faptul că-i ceri raportul despre locaţie şi ocupaţie arată doar cât de nesigură eşti pe tine. Cu cât îi stai mai mult pe cap, cu atât mai mult îi creşte repulsia faţă de tine. Just wait and see for yourself.

Știai că ideile alea de femeie nebună își au rădăcina în faptul că tu pur și simplu te încăpățânezi să nu înțelegi?”

Exact cum spuneam, stima scăzută de sine te împinge la gesturi idioate. Păi cum dracu să nu ţipi la el că ţi-a răspuns la mesaj decât după două zeci de minute? Făcea duş, ce nesimţit! Şi nici nu ţi-a spus că doar e absolut normal să-ţi spună despre igiena lui personală. Singurele probleme sunt cele pe care le ai tu, din alea de feministă frustrată care are prea mult timp liber. Iartă-l şi tu că nu înţelege că oamenii nu te plac pentru că nu vor să se asocieze cu o ideologistă ca tine cu un complex de superioritate. E bărbat, el nu înţelege nici asta pentru că are creierul diferit. E ştiinţă doar.

Și nu, nu am mereu dreptate (logic, fă! Te crezi Gandhi?), poate de aceea mă supără așa tare, că nu trebuie mereu să îmi dai dreptate și nu o faci nici atunci când ar trebui”. Păi şi când nu-ţi dă dreptate îi sari la gât că e misogin sau alte cele. Ce naiba să facă? Doar n-o să se ia la trântă cu tine. Pe principiul lasă-mă să te las.

Tu n-ai cum să înțelegi ce înseamnă să vrei planuri de viitor cu un bărbat care se poartă ca un copil de multe ori și n-ai să poți înțelege niciodată cum sapă dezamăgirea în inima unei femei când își pune speranțele pe brațele unui copil mult prea ocupat să se alinte”.

Hai să nu discutăm despre pedofilie, e un subiect prea sensibil. Pe lângă faptul că ai un vocabular preţios, vorbeşti de parcă iubitul tău e redus mintal. Să ai mintea unui copil într-un trup de adult e o boală serioasă. Mergeţi împreună la doctor şi abia după aceea dai un verdict. Singurul motiv pentru care iubitul tău poate fi categorisit ca fiind tâmpit sau chiar bolnav, e fiindcă încă mai e într-o realţie cu tine. Îşi face rău cu mâna lui, ţine prea mult la tine, asta ori tipul e extrem de masochist. Chiar că acum e nevoie de un doctor. A, şi când spun iubit, vorbesc de unul ipotetic, nu uita.

Înțelegi?”

Nu, e retardat şi tu eşti aia intelectuală din ecuaţie. Ăsta e răspunsul pe care-l aşteptai? Te face să te simţi mai bine? Îţi mai creşte un pic stima de sine ca să nu-i mai distrugi viaţa omului ăluia? Aşa se încheie articolul. Concluzia pe care o putem trage de aici e că bărbatul e întotdeauna de vină, că are coeficientul de intelinţă negativ încât nu poate pricepe că unghia ta ruptă o să aducă sfârştul lumii. Femeile ca tine, dragă Andra, sunt motivul pentru care nu putem avea lucruri frumoase în viaţă. Ceea ce mă speria cu adevărat e faptul că audienţa ta conţine un grup foarte extins de minore care te văd ca pe un exemplu demn de urmat. Dacă aş fi mamă şi aş avea o fiică, ţi-aş bloca blogul şi alte site-uri asociate cu tine pe toate device-urile pe care le-aş deţine. De ce nu poţi accepta că problema e la tine? Din cauza femeilor ca tine alte „surate” nu mai pot afirma nimic fără ca măcar un bărbat să le facă feministe. Se tem, e de aşteptat. Cine-ar vrea o iubita care să scrie despre el pe blog la finalul relaţie?

PS: Draga mea, rămâi la supt. Ne vedem la olimpiadă.

 

del.

Link către articol: http://andrafarazahar.ro/tu-esti-barbat-si-nu-intelegi/

Advertisements

4 responses to “Re: Tu nu înțelegi. Tu ești bărbat.

 1. „Și nu, nu am mereu dreptate, poate de aceea mă supără așa tare, că nu trebuie mereu să îmi dai dreptate și nu o faci nici atunci când ar trebui”.
  Scuza-ma ca nu am dreptate si ca ma insel de multe ori dar tot vina ta e futu-ti mortii ma-tii, de ce nu imi zici ca nu am dreptate? esti prea ocupat cu jocurile tale video sau sa stai pe wc 20 de minute, 10 minute nu-ti ajung? NU?tu-ti mama ta de oltean, mi-ai mancat ani din viata, cine m-a pus sa te iau, dar daca nu te luam eu, nu te lua nimeni. As fi putut acum sa fiu cu unul mai frumos si cu bani, sa nu am griji, ca eram frumoasa inainte sa ma distrugi tu, meritam un leonardodinho di caprio ceva.

  Citatul de mai sus- nu am dreptate si m-am inselat de data asta ca te-am acuzat pe nedrept dar nici tu nu-mi spui ca nu am dreptate pentru ca daca mi-ai spune ti-as zice,, ce? cum nu am dreptate? de cate ori crezi ca ma iei drept proasta?” the end.

  Like

 2. Femeile
  Scorpii cu venin de sarpe-n vene. Scoate mintile barbatului din cap si-i umple cu piaza rea.
  De-aia sunt liber ca pasarea cerului acum, fara nevasta, singur acasa cu nebuna de soacra-mea.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s