Gagica ideală în 2k17

Portrait of Fashion Hipster Girl at the Yellow Wall

Femeile, strict într-un cadru natural, sunt menite să fie cucerite, cum erau cetăţile odată. Nu e nimic rău sau de condamnat să te foloseşti de atuurile tale fizice ca să atragi atenţia sau să impresionezi, de-aia le ai. Ce trebuie noi să înţelegem e că aspectul nu e destul încât să îţi construieşti o relaţie pe baza lui, una de durată cel puţin. Adevărata problemă a femeilor e că dau în extreme proaste, potrivnice, ca să arate că ele sunt diferite şi că ele merită atenţia masculină. Persoane fără substanţă, uneori nici măcar eye-candy, care ţin morţiş să ne amintească că ele sunt altfel. Asta denotă numai cât eşti de nesigură pe tine şi că nivelul tău de anixietate e, cel mai probabil, mai mare chiar şi decât al meu, eu, care mă ascund după ecran.

Dacă despre feministe am tot vorbit, şi ador asta pentru că mă amuză la culme, mai există o „rasă” (hah, get it? pentru că femeile sunt nişte căţele) care îmi face sângele să fiarbă mai tare decât atunci când cineva zice care în loc de pe care. Îi plac cărţile şi arta modernă, ar vrea să aibă pisică, dar nu o lasă mă-sa cu animale, nu poartă machiaj, nu iese din casă şi nu se fute cu orice scursură, adică nu se fute deloc. Femeia oarecum tradiţională şi inocentă, de casă, dar care se chinuie să dea impresia asta. Nu se duce în club fata, ca toate proastele, pentru că nu are cu cine. Instagramul ei e „shot on iphone”, fără selfie-uri, ci poze cu apusuri, flori, desene autiste d-ale ei şi alte slobozuri de genul ăsta. E, aşa, o combinaţie dintre feministă şi hipster, un hibrid care să ne dovedească că e open-minded şi că se poate rupe pe Salam, dar Lil Pump are versuri true. Strecoară uneori ideea cum că ar fi urâtă sau grasă, dar nu mereu că nu vrea să dea senzaţia cum că ar vrea atenţie, de aici feminista. Se uită la Game of Thrones, dar a văzut şi Cowboy Bebop deşi nu i-a plăcut. Chiar nu-i nevoie să ne spui cât de mult îţi place ţie trapu’ când tu ai ascultat nu o piesă, ci chiar un album.

Întrebarea mea e următoarea, nu obosiţi niciodată? Serios acum, măcar feministele sunt sincere, ele chiar cred că bărbatul ar trebui să le stea sub papuc, în timp ce voi nu recunoaşteţi asta, dar o credeţi. Sunteţi alea cu sânge pe net, dar IRL vă pişaţi pe voi când cineva începe să vă contrazică sau vede cât de incapabile de-a purta o conversaţie sunteţi. Sunteţi „average” nu pentru că voi sunteţi genul care nu se integrează în niciuna dintre categorii, ci pentru că sunteţi atât de idioate crezând că nimeni nu o să se prindă de ce faceţi voi. Sunteţi nişte mincinoase, ipocrite şi manipulatoare care cred că au găsit calea uşoară în viaţă pentru a vă face remarcate de cei din jurul vostru şi pentru a vă atinge anumite scopuri.

Corect ar fi, din partea voastră, să lăsaţi jos masca asta pe care v-o puneţi în fiecare dimineaţă pentru că nu ajungeţi niciunde. Să nu vă fie ruşine cu ce vă place şi cu ce nu vă place, nu e de datoria voastră să fiţi overfriendly, fiindcă-i greţos, sau de acord cu toată lumea. Ziceţi pe bune ce credeţi fără grija că cineva n-o să aibă aceeaşi părere ca voi. Dacă avem opinii diferite nu înseamnă că din momentul ăla nu mai putem vorbi sau fute. Ştiu că anxietatea e un ghimpe în coastă, dar la final vei fi înconjourată doar de oameni fericiţi, cu excepţia ta. Ai vrut să mulţumeşti pe toată lumea, mai puţin pe tine. Bravo! Clorox aici sau la pachet?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s